Konya’da ahır ve samanlık alev alev yandı!

Konya’da ahır ve samanlık alev alev yandı!

Konya Kulu'da bir evin bahçesinde bulunan ahır ve samanlık olarak kullanılan yerde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma olmazken maddi hasar meydana geldi.

Konya'nın Kulu ilçesinde bir evin bahçesinde bulunan ahır ve samanlık olarak kullanılan yerde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yangın, saat 17.30 sıralarında Konya'nın Kulu ilçesi Bozan Mahallesi'nde T.Y.'ye ait evin bahçesinde bulunan ahır ve samanlık olarak kullanılan yerin çatısında çıktı. Edinilen bilgiye göre, yangını fark eden mahalleli kendi imkanları ile söndürmek istedi.

Vatandaşlar yangını söndürmekte başarılı olamayınca durum itfaiyeye bildirildi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangın sırasında ahırda hayvan bulunmazken, samanlık bölümünde bulunan bir miktar saman yandı. Yangının çıkış sebebi ile ilgili araştırma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.