Konya'da afete hazırlık seferberliği! AFAD'dan binlerce öğrenciye eğitim

Konya'da afete hazırlık seferberliği! AFAD'dan binlerce öğrenciye eğitim

AFAD Konya'da afete hazırlık seferberliği başlattı. AFAD Gönüllülük projesi faaliyetleri kapsamında Konya ve ilçelerinde gerçekleştirilen AFAD gönüllülük, Afet ve Yangın farkındalık eğitimlerinde yaklaşık 4 bin öğrenci afet riskine karşı bilinçlendirildi

AFAD Konya'da afete hazırlık seferberliği başlattı. AFAD Gönüllülük projesi faaliyetleri kapsamında Konya'da 96 lisede 'Afete Hazırlık Kulüpleri' kuruldu.

Konya ve 31 ilçesinde 96 lisede, 28 Yükseköğretim Kurumu, 13 Kütüphanede gerçekleştirilen eğitimlerde yaklaşık 4 bin öğrenciye AFAD gönüllülük, Afet ve Yangın farkındalık eğitimleri verildi.

AFAD Konya'dan yapılan açıklamada, "AFAD Gönüllülük projesi faaliyetleri kapsamında ilimizde 96 lise de 'Afete Hazırlık Kulüplerimiz' kuruldu. Konya ve ilçelerimizde; 96 Lise de 2 bin 417, 28 Yükseköğretim Kurumunda 776, 13 kütüphanede 386 öğrencimize AFAD Gönüllülük, Afet ve Yangın farkındalık eğitimleri verildi" denildi.

Resim

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.