Konya'da acı ölüm! Asansör boşluğuna düşen Orhan Sevindi kurtarılamadı

Konya'da acı ölüm! Asansör boşluğuna düşen Orhan Sevindi kurtarılamadı

Konya NEÜ Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Radyoloji Bölümü Sorumlu Teknisyeni Orhan Sevindi asansör boşluğuna düşerek ağır yaralandı. Mesai arkadaşlarınca çıkarılıp tedavi altına alınan Sevindi yaşamını yitirdi

Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Radyoloji Bölümü Sorumlu Teknisyeni olarak görev yapan Orhan Sevindi, depo inşaatında asansör boşluğuna düştü. Orhan Sevindi yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen yaşama tutunamadı.

Acı olay, bu sabah Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi eczane depo inşaat alanında meydana geldi. 67 yaşındaki Radyoloji Bölümü Sorumlu Teknisyeni Orhan Sevindi, arkadaşıyla birlikte gittiği depo inşaat alanında, asansör için ayrılan boşluğa düştü.

Mesai arkadaşları tarafından bulunduğu yerden çıkarılıp, müdahale edilen Sevindi, kurtarılamadı. Sevindi’nin cansız bedeni, incelemelerin ardından otopsi için morga kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.