Konya'da acı olay! Otomobilin çarptığı minik Elif Zümra hayatını kaybetti

Konya'da acı olay! Otomobilin çarptığı minik Elif Zümra hayatını kaybetti

Konya'nın Hüyük ilçesinde çilek almak için araçtan indiği sırada otomobilin çarptığı 8 yaşındaki kız çocuğu Elif Zümra Ertekin kaldırıldığı hastanede vefat etti

Konya'nın Hüyük ilçesinde otomobilin çarptığı 8 yaşındaki Elif Zümra Ertekin isimli kız çocuğu hayatını kaybetti.

ÇİLEK ALMAK İÇİN ARAÇTAN İNEN ÇOCUĞA OTOMOBİL ÇARPTI

Kaza, Konya'nın Hüyük ilçesi Çavuş-Kıreli kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, E.Ö. idaresindeki 06 CIA 854 plakalı otomobil Konya yönünden Şarkikaraaaç ilçesi yönüne seyir halinde iken ailesinin çilek almak için durdurduğu araçtan inen Elif Zümra Ertekin'e (8) çarptı. İhbar üzerine kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Ertekin ambulansla Hüyük Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Otomobilin çarptığı kız çocuğu hayatını kaybetti

KONYA'DA HAYATINI KAYBETTİ

Hayati tehlikesi bulunması sebebiyle Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne nakledilen Ertekin, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

KAÇAN SÜRÜCÜ YAKALANDI

Kazanın ardından olay yerini terk eden otomobil sürücüsünün İlçe Jandarma Komutanlığı'na kendiliğinden giderek teslim olduğu öğrenildi. Sürücünün, seyir halinde iken yol üzerinde ailesi ile çilek almak için duran çocuğun birden önüne çıktığını ve korkarak kaza yerini terk ettiğini iddia ettiği öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Otomobilin çarptığı kız çocuğu hayatını kaybetti

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.