Konya'da acı olay! Meram'da iki kaya arasına sıkışan İlyas Köken öldü

Konya'da acı olay! Meram'da iki kaya arasına sıkışan İlyas Köken öldü

Konya'nın Meram ilçesindeki özel bir maden ocağında iki kayanın arasına sıkışan İlyas Köken isimli vatandaş hayatını kaybetti. Arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen AFAD ve İtfaiye ekipleri şahsın cansız bedenini sıkıştığı yerden çıkardı

Konya'nın Meram ilçesindeki özel bir maden ocağında çalışan İlyas Köken, iki kayanın arasına sıkışarak hayatını kaybetti.

Meram ilçesinde Çayırbağı Mahallesi'ndeki özel maden ocağında bir kişinin iki kayanın arasında sıkıştığı ihbarı üzerine harekete geçen AFAD ve Konya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi.

Olay yerine giden ekipler, yaptıkları incelemede İlyas Köken isimli vatandaşın iki kayanın arasında sıkışarak hayatını kaybettiğini tespit etti.

İlyas Köken'in cenazesi Konya Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından, AFAD ve itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarılarak morga kaldırıldı.

Resim

AFAD Konya'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

112 acil çağrı merkezimize gelen ihbar da Çayırbağı Mahallesinde bulunan MRT isimli özel bir Maden ocağında çalışma sırasında gerçekleşen bir kaza bir vatandaşımızın iki kaya arasına sıkıştığı bilgisi üzerine ekiplerimiz hemen olay yerine intikal etmek üzere çıkış yapmışlardır.

Olay yerine giden ekiplerimiz İlyas Köken isimli vatandaşımızın iki kaya arasına sıkışarak hayatını kaybettiğini tespit etmişlerdir. Olay yerine gelen Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından verdiği talimatla iki Kaya arasına sıkışan vatandaşımızın cansız bedenini ekiplerimiz Konya Büyükşehir belediyesi itfaiye ekipleriyle yapılan ortak çalışma ile sıkıştığı yerden çıkararak cenaze nakil aracına teslim etmişlerdir. Hayatını kaybeden vatandaşımız İlyas Köken’e Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Resim

Resim

Bir 1 kişi, sakal ve iç mekan görseli olabilir

Kaynak:Memleket

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.