Konya'da 53 ton sahte deterjan ve bilinen marka ambalajları yakalandı

Konya'da 53 ton sahte deterjan ve bilinen marka ambalajları yakalandı

Konya'da sahte deterjan operasyonunda yaklaşık 53 bin kilogram sahte deterjan ve 4 bin 730 adet bilinen markalarda ambalaj ele geçirildi, 9 şüpheli gözaltına alındı 

Konya Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şubesi ekipleri, Karatay ilçesindeki bir depoya düzenlediği baskında 49.748 kilogram toz deterjan, 3.054 kilogram sıvı deterjan ile 4.730 adet bu ürünlerin paketlenmesi için hazırlanmış farklı markalarda ambalaj ele geçirdi.

Resim

Karatay ilçesi Hacı Yusuf Mahallesi'ndeki bir depoda sahte deterjan üretildiği bilgisi üzerine harekete geçen Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şubesi ekipleri, adrese baskın düzenledi. 

Resim

Operasyonda, 49 bin 748 kilogram sahte toz deterjan, 3 bin 54 litre sahte sıvı deterjan ile 4 bin 730 boş deterjan kutusu ele geçirildi. 

44.jpg

Gözaltına alınan 9 şüphelinin, ürettikleri sahte deterjanları, tanınmış markaların paketlerine doldurarak, piyasaya sürmeye hazırlandıkları belirlendi.

Şüphelilerin emniyetteki sorguları sürüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum