Konya'da 5 çocuğunun annesini öldürmüştü! Katil koca tutuklandı

Konya'da 5 çocuğunun annesini öldürmüştü! Katil koca tutuklandı

Konya'da bir süredir ayrı yaşadığı dini nikahlı eşi Güler Gül'ü balkona ateş ederek öldüren Serdar Ö. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi

Konya'da iddiaya göre konuşmak için gittiği annesinin evinde dini nikahlı karısı Güler Gül'ü tabancayla vurarak öldüren Serdar Ö. sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

5 çocuğuyla anne evine dönmüştü

Olay, 16 Şubat Çarşamba günü saat 18.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesinde yaşandı. Güler Gül (38) dini nikahlı eşi olduğu öğrenilen Serdar Ö. (41) ile yaklaşık iki ay önce yaşadıkları tartışmanın ardından 5 çocuğunu alarak annesinin evine gitti.

Evin balkonuna ateş edip genç kadını vurdu

Serdar Ö. de Çarşamba günü akşam saatlerinde konuşmak için yanına arkadaşı İ.Y'yi alarak Güler Gül'ün bulunduğu kayınvalidesinin evine gitti. Burada ikili arasında çıkan tartışma sonrası Serdar Ö, yanında bulunan tabancayla evin balkonundaki Güler Gül'e ateş etti.

Boynundan yaralayıp kaçtı

Güler Gül, tabancadan çıkan kurşunla boynundan yaralanırken, şüpheli olay yerinden kaçtı. Ambulansla Konya Şehir Hastanesine kaldırılan Güler Gül yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Güler Gül'ün cenazesi Karatay ilçesi Atabey Mezarlığı'nda defnedildi.

Saklandığı evde arkadaşıyla birlikte yakalandı

Olay sonrası kaçan şüpheli Serdar Ö'yü yakalamak için Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Yapılan teknik ve fiziki çalışmanın ardından şüpheli ve yanında bulunan arkadaşının Karatay ilçesinde bir evde saklandığı belirlendi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından adrese yapılan baskında zanlı Serdar Ö. ile arkadaşı yakalanarak gözaltına alındı.

Serdar Ö. tutuklandı, arkadaşı serbest

Katil zanlısı Serdar Ö. ve arkadaşı İ.Y, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı Serdar Ö, "Kasten öldürme" suçundan çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, İ.Y, ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Konya'da 5 çocuğunun annesini öldürmüştü! Katil koca tutuklandı

Konya'da 5 çocuğunun annesini öldürmüştü! Katil koca tutuklandı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.