Konya'da 5 büyüklüğünde korkutan deprem! Uzun sürdü

Konya'da 5 büyüklüğünde korkutan deprem! Uzun sürdü

AFAD son deprem verilerine göre Konya'da saat 18.06'da 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Uzun süren deprem korkuttu. Kandilli Rasathanesi verilerine göre ise deprem 5,1 büyüklüğünde

AFAD son deprem verilerine göre Konya'nın Selçuklu ilçesinde saat 18.06'da 5 büyüklüğünde yerin 7 .24 km derinliğinde bir deprem meydana geldi. Uzun süren deprem korku ve paniğe neden oldu.

Konya'daki deprem çevre illerden de hissedildi.

Konya'da Türkiye saati ile 18:06'da bir deprem meydana geldi. Konya'da meydana gelen deprem çevre illerde de hissedildi.

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ

Kandilli Rasathanesi son depremler listesine göre saat 18.06'da Konya'nın Selçuklu İlçesinde meydana gelen deprem 5.1 büyüklüğünde ve yerin 5 kilometre derinliğinde kaydedildi.

Konya ve çevresinde hissedilen depremle ilgili henüz bir olumsuzluk bildirilmedi.

BAŞKAN ALTAY: EKİPLERİMİZLE İLETİŞİM HALİNDEYİZ

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, depremin ardından ilk açıklamasında, "Şehrimizde #deprem hissettik. Ekiplerimizle ilçelerimizin son durumları hakkında iletişim halindeyiz. Hepimize geçmiş olsun. Gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre depremle ilgili 112'e şu ana kadar yansıyan bir olumsuzluk bildirilmedi.

Konya'da gün içerisinde 3 deprem kaydedildi:

konyadepremler.jpg

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.