Konya’da 5 adrese zehir operasyonu! 3 gözaltıdan 2'si serbest bırakıldı

Konya’da 5 adrese zehir operasyonu! 3 gözaltıdan 2'si serbest bırakıldı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde 5 farklı adrese düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden biri nöbetçi mahkemece tutuklanırken 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Konya polisi zehir tacirlerine geçit vermiyor. Beyşehir'de uyuşturucu ticareti ve kullanımına yönelik 5 farklı adrese düzenlenen operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ve malzeme ele geçirilirken 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu ticareti ve kullanımına yönelik olarak 5 farklı adrese operasyon düzenledi. Adreslerde yapılan aramalarda, 1 adet hassas terazi, 40,72 gram esrar maddesi, 129,63 gram metamfetamin olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde, 14 adet suboxone uyuşturucu hap, 3 adet üzerinde ibare bulunmayan uyuşturucu hap, 9 adet büyük ve küçük boy olmak üzere uyuşturucu madde içmekte kullanılan aparat, 84 adet Regapen uyuşturucu haplara ait boş tablet, 1 adet kısa dipçik ruhsatsız pompalı yivsiz tüfek ele geçirildi.

Operasyonlar kapsamında gözaltına alınan Ö.A., R.Ö. ve O.Y. emniyetteki işlemlerinin ardından "uyuşturucu ticareti yapma veya sağlama" suçlamasıyla Beyşehir Adliyesine sevk edildi. Şüphelilerden Ö.A. çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Seydişehir Cezaevine gönderilirken, R.Ö. ve O.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan, operasyon kapsamında uyuşturucu madde kullandığı tespit edilen 3 kişi hakkında da adli işlem başlatıldığı öğrenildi.

Konya’da 5 adrese zehir operasyonu! 3 gözaltıdan 2'si serbest bırakıldı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.