Konya'da 4 tırdan 8 akü çalıp seyyara satan hırsızlar tutuklandı

Konya'nın Meram, Selçuklu ve Karatay ilçelerinde park halindeki tırların akülerini çalarak seyyara satan, iki zanlı polisin titiz çalışması sonucu yakalandı. Mahkemeye çıkarılan Ahmet Türkmen ve Ahmet Renkliboya tutuklandı

Konya'nın merkez Meram, Selçuklu ve Karatay ilçelerinde park halindeki tırların akülerini gözüne kestirip çalan, iki zanlı polisin titiz çalışması sonucu yakalandı. Suç dosyaları kabarık olan Ahmet Türkmen ve Ahmet Renkliboya tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İKİ GÜN ÜST ÜSTE AKÜ HIRSIZLIĞI

Konya'nın merkez ilçelerinde iki gün üst üste aküleri çalınan tır sahipleri, polise müracaatta bulundu. Olaylarla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık ekipleri olayların meydana geldiği yer ve çevresinde inceleme başlattı.

BİR ÇOK SUÇ KAYITLARI VAR

Yapılan olay yeri ve kamera incelemelerinde şahısların daha önceden de birçok suçtan kaydı bulunan Ahmet Türkmen ve Ahmet Renkliboya olduğu tespit edildi.

SEYYARLARA SATMIŞLAR

Polis ekiplerinin yaptığı operasyonlarla iki şahısta kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Şahıslar emniyetteki ilk ifadelerinde toplam dört tırdan sekiz adet akü çaldıklarını ve bu aküleri tanımadıkları seyyar hurda işi yapan şahıslara sattıklarını itiraf etti.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ahmet Türkmen ve Ahmet Renkliboya tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.