Konya’da 4 milyon 600 bin liralık kaçak sigara taşıyan kamyon sürücüsü tutuklandı

Konya'nın Akşehir ilçesinde polis ekipleri tarafından bir kamyonda yapılan aramada piyasaya sürülmeye hazır piyasa değeri i 4 milyon 600 bin lira olan 4 milyon adet gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen kamyon sürücüsü tutuklandı

Konya'nın Akşehir ilçesinde polis ekipleri tarafından bir kamyonda yapılan aramada piyasaya sürülmeye hazır 4 milyon adet gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Gözaltına alınan kamyon sürücüsü Arif Üz, sevk edildiği adliyede çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

Konya Emniyet Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ile Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, vergi kayıplarını önlemek adına operasyonlarını sürdürüyor.

AKŞEHİR'DE DURDURULAN KAMYONDAN 4 MİLYON SİGARA ÇIKTI

Akşehir ilçe girişinde ortak yapılan uygulamada durdurulan bir kamyonda, ekipler arama yapmak istedi. Kamyon kasasının kilidini taşlama makinesiyle kesen ekipler, yaptığı aramada piyasa değeri 4 milyon 600 bin lira olan 4 milyon adet doldurulmuş gümrük kaçağı sigara ele geçirilerek el konuldu.

KAMYON SÜRÜCÜSÜ TUTUKLANDI

Kamyon sürücüsü Arif Ü., gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Arif Üz, sevk edildiği adliyede çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.