Konya’da 4 ev, 3 araç ve 1 depoya sahte içki operasyonu! 5 şahıs gözaltına alındı

Sahte içki üreten şahıslara yönelik 81 ilde operasyon düzenlendi. Konya polisinin tespit edilen 4 ev, 3 araç ve 1 depoya düzenlediği operasyonda yüzlerce litre etil alkol, 30 litre sahte içki ve çok sayıda malzeme ele geçirildi, 5 şahıs gözaltına alındı

KOM Daire Başkanlığı koordinesinde Alkollü İçki Kaçakçılığı/Sahteciliği ile ilgili olarak Türkiye geneli 81 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Konya’da gerçekleşen operasyonda depo, ev ve araçlarda yapılan aramada çok sayıda Alkollü Sahte İçki ve sahte içki yapımında kullanılan ham madde ele geçirildi.

81 İLDE SAHTE İÇKİ OPERASYONU

Konya'da polisin düzenlediği operasyonda, 305 litre etil alkol, 56 adet alkol kiti, 7 adet alkol yapımında kullanılan aparat, 118 adet boş pet şişe ve 30 litre sahte alkollü içecek ele geçirirlerken, 5 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, halkın sağlığını hiçe sayarak haksız kazanç elde etmek için sahte alkollü içki üreten şahıslara yönelik 81 ilde operasyon gerçekleştirdi.

KONYA'DA TESPİT EDİLEN 4 EV, 3 ARAÇ VE 1 DEPOYA OPERASYON

Konya'da da, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, tespit edilen 4 ev, 3 araç ve 1 depoya operasyon düzenledi. Adreslerde yapılan aramalarda sahte alkollü içki yapımında kullanılan 305 litre etil alkol, 56 adet alkol kiti, 7 adet alkol yapımında kullanılan aparat, 118 adet boş pet şişe ve 30 litre sahte alkollü içecek ele geçirilerek el konuldu.

GÖZALTINA ALINAN 5 ŞAHIS HAKKINDA ADLİ İŞLEM BAŞLATILDI

Olayla ilgili sahte alkollü içki üretimi ve ticareti yaptığı tespit edilen 5 şahıs hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi.

s.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.