Konya'da 4 - 6 yaş Kur'an kursu öğrencileri karne aldı

Konya'da 4 - 6 yaş Kur'an kursu öğrencileri karne aldı

Konya’da okul öncesi 4-6 yaş grubu 45 öğrenci Kuran kurslarında eğitim-öğrenimlerini tamamlayarak karne ve teşekkür belgelerini aldı

Konya’nın Kulu ilçesinde okul öncesi 4-6 yaş grubu 45 öğrenci Kuran kurslarında eğitim-öğrenimlerini tamamlayarak karne ve teşekkür belgelerini aldı.
Kulu’da bulunan Camikebir ve Baharçiçeği Kuran kurslarında eğitim ve öğrenim gören 45 kız ve erkekten oluşan 4-6 yaş arası minikler yılsonu karnelerini ve teşekkür belgelerini heyecanla aldı. Kulu Müftülüğüne bağlı olarak 2020-2021 yılı eğitim öğretim faaliyetinde bulunan eğitim kurslarında öğrenciler için yılsonu etkinliği düzenlendi.

-001.jpg

Düzenlenen etkinliğe, İlçe Müftü Vekili Mehmet Acer, Kuran kursu öğreticileri, öğrenciler ve velileri katıldı. Öğrencilere karne ve teşekkür belgelerinin takdim edildiği programda bazı öğrenciler eğitim-öğrenim sonrasında Kur'an-ı Kerim'e geçerken bazı öğrenciler ise Kur'an-ı Kerim'i hatmetmenin sevincini yaşadı. Program Kur'an-ı Kerime geçen öğrencilerin tilaveti ile sona erdi. Müftü vekili Mehmet Acer, öğrencileri tebrik ederek çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.