Konya'da 33 ve 28 yıl hapis cezasıyla aranan 2 suç makinesi yakalandı!

Konya'da 33 ve 28 yıl hapis cezasıyla aranan 2 suç makinesi yakalandı!

Konya polisi hırsızlık, dolandırıcılık, belgede sahtecilik, kasten yaralama ve uyuşturucu ticareti gibi birçok suçtan 33 ve 28 yıl hapis cezası ile aranan 2 kişiyi yakaladı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Sefa Ç. ve Şahin D. cezaevine gönderildi

Konya'da hırsızlık, dolandırıcılık, belgede sahtecilik, kasten yaralama ve uyuşturucu ticareti gibi birçok suçtan 33 ve 28 yıl hapis cezası ile aranan 2 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü’nün “Huzur ve Güven Şehri Konya” ilkesini benimseyerek yaptığı çalışmalar neticesinde Asayiş Şube Müdürlüğü, Aranan Şahıslar Büro Amirliği Ekipleri 33 ve 28 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

Suç dosyaları kabarık

Hırsızlık, dolandırıcılık, belgede sahtecilik, kasten yaralama ve uyuşturucu ticareti gibi birçok suçtan aranan Sefa Ç. ve Şahin D. isimli şahıslar polis ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu yakalandı.

Hakkında 28 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Sefa Ç. ve 33 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Şahin D. emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından cezaevine gönderildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.