Konya’da 3 ayrı kaçakçılık operasyonu! 9 bin 800 litre kaçak akaryakıt, tır lastiği, cep telefonu ve tütün ele geçirildi

Konya'da kaçak akaryakıt taşıdığı belirlenerek takibe alınan kamyonda 9 bin 800 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi. Düzenlenen 2 ayrı kaçakçılık operasyonunda ise tır lastiğinden, tütün ve cep telefonuna kadar yüz binlerce liralık ürün ele geçirildi

Konya'da kaçak akaryakıt taşıdığı belirlenen ve takibe alınarak durdurulan bir kamyonda 9 bin 800 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi. Olayla ilgili bir şahıs gözaltına alındı.

Konya Emniyet Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, İstanbul Yolundan şehir merkezi istikametine seyir halinde olan bir kamyonda kaçak akaryakıt bulunduğu bilgisi üzerine aracı takibe aldı.

BİNLERCE LİTRE KAÇAK AKARYAKITI PİYASAYA SÜRECEKLERDİ

Polis ekipleri, Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Caddesi üzerinde kamyonu kontrollü olarak durdurdu. Ekipler, kamyonun kasasında yaptığı aramada, piyasaya sürülmek üzere 9 bin 800 litre kaçak akaryakıt ele geçirdi.

Konya’da 9 bin 800 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

EREĞLİ YOLUNDA DURDURULAN KAMYONDAN KAÇAK ÜRÜN ÇIKTI

Öte yandan, KOM ekipleri Ereğli Yolu üzerinde kent girişinde yapılan uygulama noktasında şüphe üzerine bir kamyonu durdurdu. Kamyon içerisinde arama yapan ekipler, 16 adet gümrük kaçağı tır lastiği, 190 adet cep telefonu aksesuarı ve 100 kilogram kıyılmış tütün ele geçirdi.

Konya’da 9 bin 800 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

KARATAY'DA İŞ YERİNE BASKIN!

Karatay Devriye Ekipler Amirliği ile KOM ekipleri Karatay ilçesinde de bir işyerine operasyon düzenledi. İş yerine yapılan baskında, 15 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 143 adet cep telefonu aksesuarı ele geçirildi.

Farklı çalışmalarda gözaltına alınan 3 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında "Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'ndan adli işlem başlatıldığı bilgisi verildi.

Konya’da 9 bin 800 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

Konya’da 9 bin 800 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

kacak-konya.jpgkacak-lastik-konya.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.