Konya'da 21 Mart Pazartesi günü okullar tatil mi?

Konya'da 21 Mart Pazartesi günü okullar tatil mi?

Kar yağışının etkisini sürdürdüğü Konya kent merkezi ve ilçelerinde 21 Mart Pazartesi günü okullar tatil edilecek mi?

Son yılların en yoğun kar yağışını alan Konya'da Meteorolojik verilere göre 21 Mart Pazartesi ve 22 Mart Salı günü de kar yağışı öngörülüyor.

Konya kent merkezinde aralıklarla devam eden kar yağışı bazı ilçelerde yoğun bir şekilde etkisini sürdürüyor. Meteoroloji işleri 21 Mart Pazartesi günü Konya için -5, 22 Mart Salı günü için ise -4 derece sıcaklık ile kar yağışı tahmininde bulundu.

Pazartesi gününe yoğun kar yağışıyla giren Konya'da okullar tatil edilecek mi? Konya'da etkisini sürdüren soğuk hava ve bazı bölgelerdeki yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle öğrenci ve veliler "okullar tatil mi?" sorusuna cevap aramaya başladı.

Konya'nın Ahırlı, Akören, Akşehir, Altınekin, Beyşehir, Bozkır, Cihanbeyli, Çeltik, Çumra, Derbent, Derebucak, Doğanhisar, Emirgazi, Ereğli, Güneysınır, Hadim, Halkapınar, Hüyük, Ilgın, Kadınhanı, Karapınar, Karatay, Kulu, Meram, Sarayönü, Selçuklu, Seydişehir, Taşkent, Tuzlukçu, Yalıhüyük ve Yunak ilçelerinde okulların tatil edilip edilmeyeceğine dair Konya Valiliği, İlçe Hıfzısıhha Kurulları ve Milli Eğitim Müdürlüğünden bir açıklama gelmedi.

Konya'da kar tatiliyle ilgili gelişmeleri https://www.memleket.com.tr'den takip edebilirsiniz.

Meteorolojinin Konya merkez ve ilçelerinde 5 günlük hava durumu tahminleri şöyle:

1-001.jpg

2-001.jpg

hadim.jpg

5.jpg

6-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum