Konya'da 20 Ocak'ta okullar tatil mi?

Konya'da 20 Ocak'ta okullar tatil mi?

Yoğun kar yağışı ve buzlanmanın etkisini sürdürdüğü Konya'nın bazı ilçelerinde 20 Ocak Perşembe günü yüz yüze eğitime ara verildi. Kar tatili bekleyen öğrenciler, eğitimlerini EBA üzerinden alacak

Konya'da yoğun kar yağışı, tipi ve buzlanma nedeniyle ulaşımda yaşanması muhtemel aksamalar ve mağduriyetleri önlemek amacıyla 20 ilçede okullar tatil edildi.

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 20 ilçede eğitime ilçe hıfzıssıhha kurullarınca 1 gün ara verildiği belirtildi.

Konya'da dün başlayan ve aralıklarla devam eden yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 20 Ocak perşembe günü, Beyşehir, Ereğli, Halkapınar, Derbent, Derebucak, Hüyük, Doğanhisar, Emirgazi, Karapınar, Bozkır, Hadim, Taşkent, Ahırlı, Akören, Güneysınır, Sarayönü, Seydişehir, Ilgın, Altınekin, Yalıhüyük ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullarda yüz yüze eğitime bir gün ara verildi.

Eğitimlerin EBA üzerinden yapılacağı ilçelerde, hamile ve engelli kamu kurumu çalışanları da idari izinli sayılacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.