Konya'da 15 Temmuz Şehitleri Sancak Koşusu yapıldı

Konya'da 15 Temmuz Şehitleri Sancak Koşusu yapıldı

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde saat 22.00’da başlayan '15 Temmuz Şehitleri Sancak Koşusu' Karatay Spor ve Kongre Merkezi – Mevlana Meydanı arasında yapıldı

Konya'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında “Demokrasi Bilinci, Elden Ele Taşınan Bir Bayrak Yarışıdır” sloganıyla ‘'15 Temmuz Şehitleri Sancak Koşusu' yapıldı.

img-4439.jpg

Gençlik ve Spor Bakanlığımızın 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlediği, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde saat 22.00’da başlayan ‘‘15 Temmuz Şehitleri Sancak Koşusu’’ Karatay Spor ve Kongre Merkezi – Mevlana Meydanı arasında gerçekleşti.

img-4379.jpg

Yapılan koşuda sporcular; İnanç, dirayet, birlik ve beraberlik ruhuyla ay yıldızlı sancağı taşımak, milli birlik ve beraberlik ruhunu topluma göstermek, hatırlatmak, tüm şehitlerimizin ve 15 Temmuz’da şehit olan vatandaşlarımızın anısını yaşatmak amacıyla 2 buçuk kilometre koşarak sancak turunu Mevlana Meydanında tamamlandı.

img-4328.jpg

15 Temmuz Şehitleri Sancak Koşusuna katılan sporcularımızın katılım belgelerini Konya Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdurrahman Şahin, Spor Hizmetleri Müdürü, Şube Müdürleri ve antrenörler takdim etti.

img-4225.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.