Konya'da 14 Mayıs'tan Türkiye Yüzyılına Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek yürüyüşü!

Konya'da 14 Mayıs'tan Türkiye Yüzyılına Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek yürüyüşü!

AK Parti Konya Milletvekili adayları, belediye başkanları ve teşkilatları ile çok sayıda Konyalı, Kültür Park’tan Mevlana Meydanı’na Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek yürüyüşü yaptı. Konya'da seçim çalışmaları Mevlana Meydanı’nda dualarla tamamlandı

AK Parti Konya Milletvekili adayları, belediye başkanları ve teşkilatları ile çok sayıda Konyalı, Kültür Park’tan Mevlana Meydanı’na Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek yürüyüşü yaptı. Konya'da seçim çalışmaları Mevlana Meydanı’nda dualarla tamamlandı.

AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, "Tüm milletvekili adaylarımıza başarılar diliyorum. Yarın gün boyu sandıklara sahip çıkmak, oy kullanmayı teşvik etmek, sandık görevlisi arkadaşlarımıza destek olmak için sahadayız" dedi.

Resim

AK Parti Konya teşkilatı tarafından gerçekleştirilen yürüyüş Kültürpark'tan başladı. Vatandaşların da yer aldığı yürüyüş Mevlana Meydanı'nda sona erdi. Meydanda açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, “Cenab-ı Hak çıktığımız yolda hepimize kolaylıklar versin. 14 Mayıs seçimleri için duayla başlayıp ilk çalışmayı bu meydandan başlattığımız kampanya dönemimizi burada tekrar duayla bitireceğiz inşallah. Rabbim bu çalışmalarımızı bereketlendirsin. Cumhurbaşkanımız ve Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'a yarın sandıklarda bu millet o desteğini fazlasıyla verecek. Buna inanıyoruz, sahada bunu gördük. Çekemeyenler pek çok hileye de girişseler Cenab-ı Hak onlara bu fırsatı vermeyecek. Yarın inşallah hepimiz sandığa gidiyoruz. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere milletvekili seçimlerinde AK Parti'mize mühürleri vurup 15 adayımızı meclise yollayacağız. Biz Cenab-ı Hak'tan, aziz milletimizden istiyoruz. Onların farklı pazarlıklarla, hesaplarla, farklı desteklerle, pek çok iftirayla rakip yok etme noktasındaki çabaları da boşa çıkacak inşallah. Milletimizin ferasetine güveniyoruz. Liderimizin gücüne inanıyoruz. Rabbimiz hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Tüm milletvekili adaylarımıza başarılar diliyorum. Yarın gün boyu sandıklara sahip çıkmak, oy kullanmayı teşvik etmek, sandık görevlisi arkadaşlarımıza destek olmak için sahadayız” diye konuştu.

AK Parti Konya Milletvekili ve 28 dönem adayı Tahir Akyürek, "Hemşehrilerimizle birlikte Kültürpark’tan Mevlâna Meydanı’mıza yürüyüşümüzü yaptık. Büyük ve güçlü Türkiye yolunda necip milletimizle birlikte yürümeye devam edeceğiz." dedi.

Resim

"TÜRKİYE SEVDALILARI YİNE KAZANACAK İNŞALLAH"

AK Parti Konya Milletvekili ve 28 dönem adayı Selman Özboyacı, "Seçim çalışmalarımızı hemşehrilerimizle birlikte Mevlana Meydanı’nda tamamladık. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin etsin. Türkiye sevdalıları yine kazanacak inşallah" dedi.

Resim

"KONYA İÇİN, TÜRKİYE İÇİN HEMEN ŞİMDİ"

Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ise, "AK Parti Konya ailesi olarak 14 Mayıs seçimleri öncesi, Milletvekili Adaylarımız, Belediye Başkanlarımız, teşkilat mensuplarımız ve hemşehrilerimizle birlikte Kültür Park’tan Mevlana Meydanı’na kadar Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a destek yürüyüşü gerçekleştirdik. 'Türkiye Yüzyılı'na doğru ilerlerken tüm vatandaşlarımızın desteğiyle yeniden liderimizin yanında olacak, AK Partimize verilecek rekor oyla ülkemizin kazanımlarımıza sahip çıkacağız. Tüm hemşehrilerimi de bundan önce olduğu gibi yeniden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olmaya, Büyük Türkiye yürüyüşüne destek vermeye davet ediyorum. Meram için, Konya için, Türkiye için hemen şimdi" dedi.

Resim

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, "Milletvekili Adaylarımız, Belediye Başkanlarımız, teşkilat mensuplarımız ve hemşehrilerimizle birlikte yürüyüşümüzü coşkulu bir şekilde gerçekleştirdik. Yarın ki seçimlerde rekor bir oyla Cumhurbaşkanımızın yanında olacağız inşallah" dedi.

Resim

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, "Milletvekili adaylarımız, belediye başkanlarımız, teşkilatımız ve Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemizin kutlu yürüyüşüne daima en yüksek desteği veren Konyalı hemşehrilerimizle birlikte Kültürpark’tan Mevlâna Meydanı’mıza yürüyüşümüzü yaptık" dedi.
Hasan Kılca sosyal medya hesabından paylaşımda, şu ifadelere yer verdi: Önümüzde önemli seçim var. Sadece bizim için değil, tüm coğrafya için, gözü, kulağı, umudu bizde olan nice millet için önemli bir seçim. Sizlerden liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a dua ve destek istiyorum. Geriye dönüp baktığımızda hamdolsun ülkemiz çok büyük kazanımlar elde etti. Millete zulüm olan pek çok uygulama bir bir kaldırıldı. Sadece son birkaç ayda yerli otomobilden doğal gaza, sağlık yatırımlarından, ekonomik iyileştirmelere, milli uçaklara, gemilere kadar hayalimiz olan ne varsa dünya gözüyle gururunu yaşamak nasip oldu. Peki bunca hizmet nasıl yapıldı? Elbette büyük mücadelelerin sonunda, emekle, sabırla, gayretle ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ve milletimiz desteğiyle gerçekleşti. Tüm yatırımlarımıza ve milli hamlelerimize birileri daima olmaz dedi, ancak hepsi yapıldı. Uçağımıza helikopterimize uçmaz dediler, dünyaya nam saldı. Bulunmaz dediler, denizlerimizden doğal gaz fışkırdı. Yürümez, ithal dediler, bizim insanımız en iyi otomobili yaptı.

Resim

Açamazsınız, bedelini ödersiniz dediler, Ayasofya’nın zincirleri kırıldı. Ülkemizin dört bir yanında barajlar, şehir hastaneler, ulaşım yatırımları yükseldi. Burada saymakla bitiremeyeceğimiz daha nice işler yapıldı. Şimdi kendi imkanlarını kendisi oluşturan, yönünü kendisi belirleyen, üreten, milli savunma gücüne sahip bir Türkiye var. İşte biz bu noktaya kolay gelmedik. Bakınız, ne badireler atlattık.

Resim

Milletimizin içine gizlenmiş, tüm kurumlarımızın işlevini bazı mihrakların güdümüne almış hain yapılarla mücadele edildi. Hatırlayın 15 Temmuz’u. Milletimize bizim uçaklarımızdan bomba atanları, meydanlara kurşun sıkanları hatırlayın. İşte Recep Tayyip Erdoğan ülkemize tüm bu gelişmeleri kazandırırken bir taraftan da yüzyılın mücadelesini verdi. Ve bu mücadelede bizim milletimiz hamdolsun onu asla yalnız bırakmadı. Şimdi tüm bu kazanımlarımızı Türkiye Yüzyılı vizyonu ile taçlandırma vakti. İnanıyorum ki 14 Mayıs akşamı milletimiz bir kez daha güçlü bir duruş gösterecek, ülkemizin milli yürüyüşüne çelme takmak isteyenlere esaslı bir ders daha verecektir."

Resim

Yürüyüşe Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya milletvekilleri, milletvekili adayları, parti yöneticileri, merkez ilçe belediye başkanları katıldı.

Resim

Resim

Resim

Resim

ResimResim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.