Konya'da 14 Mart Pazartesi okullar tatil mi?

Konya'da 14 Mart Pazartesi okullar tatil mi?

Konya'da etkili olan soğuk hava ve ilçelerdeki kar yağışı nedeniyle okul tatil edildi mi? Öğrenci ve veliler 14 Mart'ta okullar tatil mi? sorusuna yanıt ararken bazı ilçelerden taşımalı eğitim için kar tatili haberi geldi

Konya'da etkisini sürdüren soğuk hava ve bazı bölgelerdeki yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle öğrenci ve veliler "okullar tatil mi?" sorusuna cevap aramaya başladı. Konya'nın Ahırlı, Bozkır, Doğanhisar, Hadim ve Taşkent ilçelerinden kar tatili haberi geldi.

Ahırlı Kaymakamlığı sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "ÖNEMLİ DUYURU !!! Ahırlı İlçemizde hava koşullarının elverişsizliği ve buzlanma nedeniyle Taşımalı eğitime devam eden öğrencilerimiz ile sınırlı olmak üzere 14.03.2022 Pazartesi günü 1 gün süre ile yüz yüze eğitime ara verilmesine, karar verilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Bozkır Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, "İlçemizde hava koşullarının elverişsizliği ve buzlanma nedeniyle Taşımalı eğitime devam eden öğrencilerimiz ile sınırlı olmak üzere 14 Mart 2022 Pazartesi günü 1 gün süre ile yüz yüze eğitime ara verilmesine, karar verilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

Doğanhisar Kaymakamlığı'ndan yapılan duyuruda, "Doğanhisar İlçemizde hava koşullarının elverişsizliği ve buzlanma nedeniyle Taşımalı eğitime devam eden öğrencilerimiz ile sınırlı olmak üzere 14.03.2022 Pazartesi günü 1 gün süre ile yüz yüze eğitime ara verilmesine, karar verilmiştir" ifadelerine yer verildi.

Hadim Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: Hadim ilçemizde hava koşullarının elverişsizliği ve buzlanma nedeniyle Taşımalı eğitime devam eden öğrencilerimiz ile sınırlı olmak üzere 14.03.2022 Pazartesi günü 1 gün süre ile yüz yüze eğitime ara verilmesine karar verilmiştir.

Taşkent Kaymakamlığı ise kar tatili haberini, "İlçemizde hava koşullarının elverişsizliği ve buzlanma nedeniyle TAŞIMALI EĞİTİME DEVAM EDEN ÖĞRENCİLER ile sınırlı olmak üzere 14.03.2022 Pazartesi günü 1 gün süre ile yüz yüze eğitime ara verilmesine, karar verilmiştir" şeklinde bildirdi.

Selçuklu, Karatay ve Meram'da okullar tatil mi?

Kar yağışının ara ara etkili olduğu Konya kent merkezinde ise, havanın hızla soğuması 'okullar tatil edilecek mi? sorusunu gündeme getirdi. Öğrenciler Selçuklu, Karatay ve Meram'da okullar tatil mi? sorusuna yanıt aramaya başladı. Ancak merkez ilçelerde okulların tatil edilip edilmeyeceğine dair bir açıklama gelmedi.

Konya'da kar tatili ile ilgili tüm gelişmeleri https://www.memleket.com.tr'den takip edebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum