Konya'da 10 okulda bisiklet sürüş eğitimi! Karahüyük Ahmet Haşhaş İlkokulunda renkli görüntüler

Konya'da 10 okulda bisiklet sürüş eğitimi! Karahüyük Ahmet Haşhaş İlkokulunda renkli görüntüler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın himayelerinde Türkiye genelinde üç ilde başlatılan ve bu ilden biri olan Konya'da, 10 okulda Bisiklet Sürüş Eğitimi gerçekleştirildi. Karahüyük Ahmet Haşhaş İlkokulunda minik öğrenciler renkli görüntüler oluşturdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde Türkiye genelinde üç ilde başlatılan ve bu ilden biri olan Konya'da da, 10 okulda Bisiklet Sürüş Eğitimi gerçekleştirildi. Konya'nın Meram İlçesi Karahüyük Ahmet Haşhaş İlkokulunda düzenlenen etkinlikte bisiklet süren minik öğrenciler renkli görüntüler oluşturdu.

Karahüyük Ahmet Haşhaş İlkokulu Müdürü Erhan Özdemir, açılış konuşmasında, “Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde ;Bisiklet sürüş teknikleri eğitimleri 3 ilimizde bulunan 10'ar ilkokulda başlatılmıştır. Trafikte bisiklet kullanma kurallarını uygulama bilincine sahip bireylerin yetiştirilmesi , öğrencilerin fiziksel , duygusal ve zihinsel sağlığının korunmasının yanında psikomotor becerilerinin geliştirilmesini , öğrencilerin trafik ve ulaşım bilgileri ve becerilerini edinmelerinin kazandırılması , çevreye duyarlı bireylerin yetiştirilmesi , sağlıklı yaşam için ve obezitenin azaltılması konularında bilinçlendirmenin hedeflendiği proje uygulaması bugün itibariyle okulumuzda başlamıştır.açılış ve tanıtım programımıza katılımınızdan dolayı teşekkür ederiz” dedi.

karakuyuk-konya-bisiklet.jpg

Meram İlçe Kaymakamı Ali Murat Kayhan Karahüyük Ahmet Haşhaş İlkokulunda gerçekleştirilen Bisiklet Dostu Ve Güvenli Sürüş Teknikleri Projesi açılış törenine katıldı.

Meram İlçe Kaymakamı Ali Murat Kayhan ise, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan himayesinde başlatılan bu proje toplumun bisiklet kültürünün önemini , özellikle bisiklet kullanımın yaygınlaşıp hava kirliliği , sağlıklı yaşam ve gelişmiş toplumu olmanın bisikletin çok önemli bir etken oldu. Proje kapsamında pilot okullarda bu projenin sağlıklı bir şekilde işleyip , tüm eğitim kurumlarında faaliyete geçmesini arzu ederim“ diye konuştu.

karahuyuk-konya.jpg

Karahüyük Ahmet Haşhaş İlkokulundaki etkinliğe Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca ve şube müdürleri, Konya İl Bisiklet Temsilcisi Nurettin Kirpiksiz, Bisikletçiler Odası Başkanı Ömer Bardakcı'nın yanı sıra Meram ilçesinden 30 okul müdürü ve spor camiasından yoğun katılım oldu.

karahuyuk.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.