Konya'da 10 farklı adrese eş zamanlı kaçak telefon operasyonu! 5 gözaltı

Konya'nın Karatay, Meram ve Selçuklu ilçelerinde 10 faklı adrese düzenlenen kaçak telefon operasyonunda 278 adet gümrük kaçağı cep telefonu ve 13 adet çeşitli telefon aksesuarı ele geçirildi. Konu ile ilgili 5 şahıs gözaltına alındı

Konya'nın merkez Karatay, Meram ve Selçuklu ilçelerinde KOM ekipleri tarafından 10 faklı adrese düzenlenen operasyonlarda 278 adet gümrük kaçağı cep telefonu ve 13 adet çeşitli telefon aksesuarı ele geçirildi. Olayla ilgili 5 şüpheli hakkında işlem başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, devletin vergi kayıplarını önlemek ve haksız kazancın önüne geçmek için çalışmalarına devam ediyor.

10 AYRI ADRESE EŞ ZAMANLI BASKIN

KOM ekiplerinin yaptığı çalışmalarda Karatay, Meram ve Selçuklu ilçelerinde kaçak telefon ticareti yapan kişilerin olduğu bilgisi üzerine 10 ayrı adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

Ekipler farklı marka ve modellerde gümrük kaçağı 278 adet cep telefonu, 13 adet çeşitli cep telefonu aksesuarı ele geçirdi.

5 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Operasyonda ele geçirilen cep telefonu, aksesuarlar Kaçakçılıkla Mücadele Kanununca el konulurken, gözaltına alınan 5 kişiyle ilgili adli işlem başlatıldığı bildirildi.

vv.jpgvvv.jpg

Konya'da 10 farklı adrese eş zamanlı kaçak telefon operasyonu! 5 gözaltı

Konya'da 10 farklı adrese eş zamanlı kaçak telefon operasyonu! 5 gözaltı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.