Konya'da 1 milyon lira ödül bugün dağıtılacak

Konya'da 1 milyon lira ödül bugün dağıtılacak

Konya Selçuklu Kongre Merkezi'nde düzenlenen 10. GİV Buluşması'na 418 proje başvurdu. Ödül töreni bugün Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın katılımıyla gerçekleşecek.

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) tarafından düzenlenen 10. GİV Buluşması ve GİV Girişimcilik Ödülleri, Konya Selçuklu Kongre Merkezi'nde başladı. 3-4 Kasım tarihleri arasında devam eden buluşmaya 418 proje başvurdu.

Başvuruların değerlendirilmesi sonucunda, 2023 yılı GİV Girişimcilik Ödülleri'nin kazananları belirlenecek. Ödül töreni 4 Kasım Cumartesi günü saat 18.30'da Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın katılımıyla gerçekleşecek.

Ödül töreninde, "En İyi Girişimci", "En İyi Sosyal Girişimci", "En İyi Genç Girişimci", "En İyi Tarım Girişimi" ve "En İyi İnovasyon" kategorilerinde toplam 1 milyon TL ödül dağıtılacak.

GİV Genel Başkanı Mehmet Koç ödül töreni hakkında, "GİV Girişimcilik Ödülleri, Türkiye'nin en prestijli girişimcilik ödülleri arasında yer alıyor. Bu yılki ödül töreninde, ülkemizin en başarılı girişimcilerini bir araya getirmenin heyecanını yaşıyoruz." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler