Konya Yunak'ta dinamik Kovid-19 denetimi

Konya Yunak'ta dinamik Kovid-19 denetimi

Çok yüksek riskli iler arasında bulunan Konya’da Yunak Kaymakamı Fatih Kurt ilçede denetimlerde bulundu. Kaymakam Kurt’a denetimlerde Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan da eşlik eti.

Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan corona virüs haritasında çok yüksek riskli iller arasında bulunan Konya’da Yunak Kaymakamı Fatih Kurt ve Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan ilçe merkezinde denetimlerde bulundu.

Denetimlerde ilçe merkezinde bulunan esnaflar da ziyaret edildi.

Ziyaretlerde esnafın sıkıntı ve mağduriyetlerini dinleyen Kaymakam Kurt, ilçe esnaflarımızın huzurlu bir şekilde rahat çalışabilmesi için gereken tüm desteğin sağlanacağını, kendilerine ileterek, kapısının herkese açık olduğunu söyledi.

İlçe merkezinde bulunan esnaflara maddi destek sağlayacaklarını da ifade eden Kaymakam Kurt, “Yunak Kaymakamlığımızca, ilçe merkezinde bulunan pandemi sürecinde etkilenen 50 esnafımıza önümüzdeki hafta yapılan tespitlerin ardından 2’şer bin liralık destek ödemesi yapılacak” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.