Konya Yunak'ta 9 Milli Eğitim personeline üstün başarı belgesi

Konya Yunak'ta 9 Milli Eğitim personeline üstün başarı belgesi

Konya'nın Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumlarda görev yapan öğretmen ve yöneticilerden 9 personel üstün başarı belgesi ile ödüllendirildi

Konya'nın Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumlarda görev yapan öğretmen ve yöneticilerden 9 personele üstün başarı belgesi verildi.

Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde 3 kez üst üste başarı belgesi alan 9 personel, üstün başarı belgesi ile ödüllendirdi .

Yunak Kaymakamı Fatih Kurt, görev yaptıkları süre içerisinde sunulan kamu hizmetlerinde göstermiş oldukları başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı 3 kez “Başarı Belgesi” alan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapmakta olan idareci ve öğretmenleri "Üstün Başarı Belgesi" ile ödüllendirdi. Belgeler, Kaymakam Kurt adına Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mahmut İşcan tarafından verildi. İşcan, öğretmen ve idarecileri tek tek tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 122. Maddesi hükmü doğrultusunda 3 kez Başarı Belgesi alan personellere üstün başarı belgesi veriliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.