Konya yolundan Ankara'ya giriş yapan araç ve boş arazide bin 750 gram eroin ele geçirildi! 3 gözaltı

Konya yolundan Ankara'ya giriş yapan araç ve boş arazide bin 750 gram eroin ele geçirildi! 3 gözaltı

Ankara'ya Konya yolu üzerinden giriş yapan şüpheli bir araç ve konu ile bağlantılı olarak Konya yolu Mevlana Caddesi'ndeki boş arazide yapılan aramada bin 750 gram eroin maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı

Ankara'da bir araç ve konu ile bağlantılı olan boş bir arazide yapılan aramalarda toplam bin 750 gram eroin maddesi ele geçirildi. Konuyla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Ankara'nın Polatlı İlçe Emniyet Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda Konya yolu üzerinden giriş yapan şüpheli bir araçta yapılan aramada ve konu ile bağlantılı olarak Konya yolu Mevlana Caddesi üzerinde bulunan boş arazide yapılan aramada toplam bin 750 gram eroin maddesi ele geçirdi.

Konu ile ilgili gözaltına alınan 3 şahıstan 2'si çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanırken 1 şahsın ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.