Konya yolundaki otobüs kazasında ölen öğrencilerin isimleri belli oldu

Konya yolundaki otobüs kazasında ölen öğrencilerin isimleri belli oldu

Adana'daki AK Parti Bir Gençlik Şöleni'nden dönen üniversite öğrencilerini taşıyan otobüsün Niğde'de şarampole devrildiği kazada ölen öğrencilerin, Ömer Faruk Küçük, Sude Nur Akkuş ve İlayda Karakoca olduğu öğrenildi

Adana'daki AK Parti Bir Gençlik Şöleni'nden dönen üniversite öğrencilerini taşıyan otobüs Niğde'de şarampole devrildi. 41 öğrencinin yaralandığı feci kazada ölen öğrencilerin isimleri belli oldu.

Adana'daki gençlik şöleninden Konya'ya dönen ÜNİAK mensubu üniversite öğrencilerini taşıyan otobüs Niğde'de şarampole devrildi. 41 öğrencinin yaralandığı feci kazada yaşamını yitiren öğrencilerin Ömer Faruk Küçük, Sude Nur Akkuş ve İlayda Karakoca olduğu öğrenildi.

Sude Nur Akkuş'un Sosyoloji (Kocaeli nüfusuna kayıtlı)), Ömer Faruk Küçük'ün (Sakarya) NEÜ Mekatronik, İlayda Karakoca'nın (Konya Karatay nüfusuna kayıtlı) ise Sanat Tarihi Bölümünde öğrenim gördüğü öğrenildi.

Memleket'in edindiği bilgiye göre kazada yaralanan 41 kişiden 1'i sürücü olmak üzere 7'si ağır yaralı.

(ayrıntılar gelecek..)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.