Konya yollarında son hava ve yol durumu! O yöne gidecekler dikkat, Emniyet uyardı..

Konya Emniyeti bu sabah itibari ile kenti çevre illere bağlayan yollarda son hava ve yol durumu bilgisini paylaştı. Konya - Adana yolunda oluşan yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 30 metreye kadar düştüğünden sürücüler uyarıldı

Konya Emniyeti bu sabah itibari ile kenti çevre illere bağlayan yollarda son hava ve yol durumu bilgisini açıkladı. Konya - Adana yolunda oluşan yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 30 metreye kadar düştüğünden sürücülerin dikkatli olması istendi.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü'nden karayollarında hava ve yol durumu açıklamasında bulunuldu. 14 Ocak 2023 Cumartesi (bugün) saat 09.40 itibari ile Konyayı diğer illere bağlayan şehirlerarası devlet karayollarında, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve bağlı İlçe İstasyon Amirlikleri ekiplerinden alınan yol ve hava durumu ile ilgili son bilgiler paylaşıldı.

Emniyet uyarısında, "Konya - Adana yolunda oluşan yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 30 metreye kadar düştüğünden sürücülerin dikkatli ve duyarlı olmaları önemle duyurulur" ifadeleri kullanıldı.

KONYA ŞEHİRLER ARASI KARAYOLLARINDA SON DURUM

Konya-Kulu Makası arası: Yol trafiğe açık, merkez hava açık, Cihanbeyli hafif sisli, zemin ıslak. Sis görüşe engel değil.

Konya-Aksaray il sınırı: Yol trafiğe açık, hava sisli. Zemin ıslak. Görüş mesafesi sisli kesimlerde 100 metre.

Konya-Ereğli Makas; Aksaray il sınırı Ereğli Makası arası: Yol trafiğe açık, merkez sisli, Karapınar ve Ereğli'de hava açık. Zemin kuru. Görüş mesafesi merkez sisli kesimler kilometre 30'a kadar 30-100 metre arası, ilerisi açık. Ereğli ve Karapınar açık.

Konya-Karaman il sınırı arası: Yol trafiğe açık, hava açık. Zemin kuru. Görüş mesafesi açık.

Konya-Isparta il sınırı: Yol trafiğe açık. Hava açık, zemin ıslak.

Konya-Antalya il sınırı arası: Yol trafiğe açık, hava merkez açık, Seydişehir sisli. Zemin kuru. Görüş mesafesi açık, sis görüşe engel değil.

Konya-Afyon il sınırı arası: Yol trafiğe açık. Hava açık, Zemin kuru. Görüş mesafesi açık.

konya-14ocak-yoldurumu.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.