Konya yollarında son durum! O yönlere gidecekler dikkat! Emniyet 6 Ocak verilerini paylaştı

Konya yollarında son durum! O yönlere gidecekler dikkat! Emniyet 6 Ocak verilerini paylaştı

Konya'yı Ankara, Aksaray, Karaman ve Adana'ya bağlayan kara yollarında oluşan sis sebebiyle görüş mesafesi yer yer 50 metreye kadar düştü. Konya İl Emniyet Müdürlüğü'nden karayollarında 6 Ocak saat 09.30 itibari itibari ile hava ve yol durumu açıklaması

Konya'yı Ankara, Aksaray, Karaman ve Adana'ya bağlayan kara yollarında oluşan yoğun sis sebebiyle görüş mesafesi yer yer 50 metreye kadar düştü. Konya İl Emniyet Müdürlüğü'nden karayollarında 6 Ocak 2023 saat 09.30 itibari itibari ile son hava ve yol durumu bilgileri paylaşılarak, sisli kesimlerde sürücülerin dikkatli olması istendi.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü'nden karayollarında hava ve yol durumu açıklamasında bulunuldu. 6 Ocak 2023 Cuma (bugün) saat 09.45 itibari ile Konyayı diğer illere bağlayan şehirlerarası devlet karayollarında, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve bağlı İlçe İstasyon Amirlikleri ekiplerinden alınan yol ve hava durumu ile ilgili son bilgiler paylaşıldı.

KONYA ŞEHİRLER ARASI KARAYOLLARINDA SON DURUM

Konya-Kulu Makası arası: Yol trafiğe açık, trafik yoğunluğu normalin altında. Merkez ve Cihanbeyli yoğun sisli, zemin ıslak. Görüş mesafesi merkez 50 - 100 metre, Cihanbeyli yer yer 100 metre altında.

Konya-Aksaray il sınırı: Yol trafiğe açık, hava sisli. Trafik yoğunluğu normalin altında. Görüş mesafesi 50 metre civarı.

Konya-Ereğli Makas; Aksaray il sınırı Ereğli Makası arası: Yol trafiğe açık, trafik yoğunluğu normalin altında. Merkez ve Karapınar sisli, Ereğli açık. Merkez ve Karapınar'da yoğun sisli kesimlerde zemin ıslak, Ereğli kuru. Görüş mesafesi merkez 50 metre, Karapınar'da 100-150 metre, Ereğli açık.

Konya-Karaman il sınırı arası: Yol trafiğe açık, Trafik yoğunluğu normalin altında. Hava durumu sisli. Zemin kuru, görüş mesafesi sisli kesimlerde 50 metre.

Konya-Isparta il sınırı: Yol trafiğe açık, trafik yoğunluğu normal. Hava açık, zemin kuru. Görüş mesafesi açık.

Konya-Antalya il sınırı arası: Yol trafiğe açık, hava açık, zemin kuru. Görüş mesafesi açık.

Konya-Afyon il sınırı arası: Yol trafiğe açık, hava açık, zemin kuru. Görüş mesafesi açık.

konya-6ocak-yol.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.