Konya yollarında son durum! O yönlerde geçişler durduruldu

Konya yollarında son durum! O yönlerde geçişler durduruldu

Konya'da yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Konya-Beyşehir, Seydişehir-Akseki Ayrımı - Kuruçay - Bozkır İl Yolu 0 - 30. km'ler arası, Akşehir ile Yalvaç arası ve Konya Çıkışı-Seydişehir arası her iki yönden çekici türü araçların geçişine kapatıldı

Meteorolojik uyarıların ardından Konya'da gündüz saatlerinde başlayan ve gece yarısı etkisini artıran yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Konya'yı ilçelere ve çevre illere bağlayan yollarda olumsuzluklar yaşanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü anlık yol durumu verilerine göre 10 Mart 2022 Perşembe 01.00 itibariyle ulaşımda aksaklık yaşanan yollar şöyle:

Resim

Konya - Beyşehir Devlet Yolu, Konya Çıkışı - Beyşehir arası, kar yağışının yoğunlaşması nedeniyle her iki yönden de TIR ve çekicili araçlar için trafiğe kapatıldı.

Resim

Seydişehir - Akseki Ayrımı - Kuruçay - Bozkır İl Yolu 0 - 30. km'ler arası araç trafiğine kapatılmıştır.

Resim

Konya - Seydişehir Devlet Yolu, Konya Çıkışı - Seydişehir arası, kar yağışının yoğunlaşması nedeniyle her iki yönden de TIR ve çekicili araçlar için trafiğe kapatılmıştır.

Resim

Ankara - Isparta Devlet Yolu, Akşehir ile Yalvaç arası güzergâh (Yellibel Geçidi), yoğun kar yağışı nedeniyle ağır taşıt ve çekicili (TIR) araçların ulaşımına kapatılmıştır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.