Konya Yazır'dan otomobil, Aziziye'den motosiklet çalan 2 hırsız yakalandı

Konya’da Yazır Mahallesinden bir otomobil ve Aziziye Mahallesinden bir motosikleti çalarak kayıplara karışan iki hırsız kısa sürede tespit edilerek polis ekiplerince yakalandı. Adliyeye sevk edilen Muhammed Gündüz ve Kamil Emre Gümüşcan tutuklandı

Konya'nın Selçuklu ve Karatay ilçelerinde bir otomobil ve motosikleti çaldıkları tespit edilen 2 hırsız polisten kaçamadı. Kısa sürede yakalanarak gözaltına alınan şahıslar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ÇALINAN ARAÇLAR SAHİPLERİNE TESLİME DİLDİ

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri otomobil ve motosikleti çalarak kayıplara karışan hırsızları yakalayarak gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen 2 şahıs tutuklandı. Çalınan araçlar polis ekipleri tarafından sahiplerine teslim edildi.

Konya’da Yazır Mahallesinden bir otomobil ve Aziziye Mahallesinden bir motosikletin çalınması üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri çalışma başlattı.

Olayın gerçekleştiği bölgelerdeki güvenlik kameraları, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi üzerinden çok sayıda kamerayı titizlikle inceleyen Oto Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri hırsızlık olayını gerçekleştiren şahısları tespit etti.

SUÇ DOSYASI KABARIK ÇIKTI

Yapılan çalışmalarda hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edilen ve 11 adet suç kaydı olan Muhammed Gündüz, 1 adet suç kaydı olan Kamil Emre Gümüşcan ve suç eşyası motosikleti satın alan A.I., polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

İKİSİ DE TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Muhammed Gündüz ve Kamil Emre Gümüşcan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Suç eşyası satın alan A.I. hakkında da işlem başlatıldı.

Çalınan otomobil ve motosiklet polis ekiplerince bulunarak sahiplerine teslim edildi.

pp.jpgppp.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.