Konya ve Türkiye'de bugün neler yaşanacak?

Konya ve Türkiye'de bugün neler yaşanacak?

Koronavirüsle mücadele veren Türkiye, bu mücadelesinde 5 aya yaklaştı. Koronavirüs salgın günlerinde Kurban Bayramı yaşayacak olan Konya ve Türkiye'de bugün öne çıkan 6 olay var.

BAKAN KURUM MEMLEKETİ KONYA'DA

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Karapınar Belediye Başkanlığını ziyaret edecek, Karapınar'da yürütülen projeleri yerinde inceleyecek, muhtarlar ve STK temsilcileriyle toplantı yapacak, AK Parti teşkilatıyla buluşma programına katılacak. (Konya/15.00-18.00)

EKONOMİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Erzurum Havalimanı Pist Açılış Töreni'ne katılacak, Erzurum Valiliğini ziyaret edecek, Erzurum şehir geçişi ve farklı seviyeli mevlana köprülü kavşağında incelemelerde bulunacak, Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek. (Erzurum/10.00/10.30/11.30/12.00/14.00)

TÜİK, temmuz ayı ekonomik güven endeksini açıklayacak. (Ankara/10.00)

DÜNYA DİPLOMASİ

Libya hükümeti ile darbeci Halife Hafter milisleri arasında yaşanan kriz ve uluslararası yansımaları izleniyor. (Trablus)

GÜNCEL

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) dünya genelinde yayılmasına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

SÜPER LİG'E ÇIKACAK SON TAKIM BELLİ OLUYOR

Süper Lig'e yükselecek son takımın belirleneceği TFF 1. Lig play-off finalinde Adana Demirspor ile Fatih Karagümrük, Eryaman Stadı'nda karşılaşacak. (Ankara/21.00)

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :