Konya ve Karaman'daki uyuşturucu operasyonunda yeni gelişme! 9 zanlı adliyede

Karaman ve Konya'da uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen eş zamanlı şafak operasyonunda gözaltına alınan 9 zanlı adliyeye sevk edildi.

Karaman ve Konya'da uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen şafak operasyonunda gözaltına alınan 9 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

SABAHA KARŞI İLİ İLDE EŞ ZAMANLI OPERASYON

Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde yürütülen soruşturma doğrultusunda İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kentte uyuşturucu satışı yapanlara yönelik dün sabaha karşı Karaman merkez ile Konya ilinde eş zamanlı operasyon yaptı.

YAKALAMA KARARI OLAN 9 ZANLI EVLERİNDEN ALINDI

Operasyonda haklarında yakalama kararı verilen 9 kişi evlerinde yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından zanlılar Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

EVLERİNDEN UYUŞTURUCU VE SİLAH ÇIKTI

Operasyonda şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda ise 50 gram esrar, 100 gram metamfetamin, 15 gram bonzai, 377 adet reçeteye tabi hap, 5 adet payp tabir edilen aparat, 1 adet hassas terazi, 3 adet bıçak ve 2 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi.

Konya ve Karaman'daki uyuşturucu operasyonunda yeni gelişme! 9 zanlı adliyede

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.