Konya Valisi Özkan'dan KYK Yurdunda kalan depremzede misafirlere ziyaret

Konya Valisi Özkan'dan KYK Yurdunda kalan depremzede misafirlere ziyaret

Konya Valisi Vahdettin Özkan, Hatay'da kesintisiz 30 gün süren çalışmasının ardından geldiği Konya'da ilk iş olarak KYK yurdunda misafir edilen depremzede vatandaşları ziyaret ederek, istek ve şikayetlerini dinledi, dualarını aldı

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen asrın deprem afetinin ilk saatlerinden itibaren Hatay'a giden Konya Valisi Vahdettin Özkan, bölgede kesintisiz 30 gün süren çalışmasının ardından şehre döndü.

Konya'da ilk iş olarak KYK yurdunda misafir edilen depremzede vatandaşları ziyaret eden Vali Özkan, misafirlerle ile bir süre sohbet edip talep ve ihtiyaçlarını dinledi.

vkyk-4.jpeg

Vali Özkan, depremzede vatandaşların, depremin olumsuz etkilerinden bir nebze uzaklaşmaları için KYK yurdunda oluşturulan sosyal alan ve atölyelerde incelemelerde bulundu.

Resim

Vali Vahdettin Özkan daha sonra, toplantı salonunda kurum müdürleri ve ilgili yetkililer ile Konya genelinde misafir edilen depremzede vatandaşlar ile ilgili yapılan/yapılacak çalışmaların ve projelerin değerlendirildiği bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya; İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İbrahim Akyüz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit ve ilgili kurum yetkilileri katıldı.

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.