Konya Valisi Özkan'dan Bedesten esnafına maske uyarısı

Konya Valisi Özkan'dan Bedesten esnafına maske uyarısı

Konya Valisi Vahdettin Özkan, Vali Yardımcısı Mehmet Aydın ile birlikte Bedesten Çarşı esnafını ziyaret ederek, sosyal mesafe kurallarına uymaları ve maske takmaları konusunda uyarılarda bulundu, bereketli kazançlar diledi

Konya Valisi Vahdettin Özkan, Vali Yardımcısı Mehmet Aydın ile birlikte Bedesten Çarşı esnafını ziyaret ederek bereketli ve hayırlı kazançlar diledi.

Bedesten çarşısında esnaflar ve vatandaşlarla sohbet eden Vali Özkan, alın teri ile kazanç sağlayan esnaflarımızın, ülkenin kalkınmasındaki en önemli paydaşlardan olduğunu söyledi.

vv.jpg

Vali Özkan, esnafa sosyal mesafe kurallarına uymaları ve maske takmaları konusunda uyarılarda bulundu. Maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulmasının bulaş riskinin azaltılmasındaki önemine değinen Vali Özkan, pandemiyle mücadelede toplumun her kesimine ve kişisine görev düştüğünü ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.