Konya Valisi Özkan'dan 15 Temmuz mesajı: Unutulmaz bir destan yazıldı

Konya Valisi Özkan'dan 15 Temmuz mesajı: Unutulmaz bir destan yazıldı

Konya Valisi Vahdettin Özkan, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletimizin özverisiyle, 15 Temmuz hain FETÖ darbe kalkışması karşısında da unutulmaz bir destan yazılmıştır" dedi

Konya Valisi Vahdettin Özkan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle yayımladığı mesajda "Türk milleti, tarih boyunca birçok badireler atlatmış, zorlu mücadelelerde büyük zaferler kazanmıştır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletimizin özverisiyle, 15 Temmuz hain FETÖ darbe kalkışması karşısında da unutulmaz bir destan yazılmıştır" dedi.

Vali Özkan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Cumhurbaşkanımıza, TBMM’ye ve direk vatandaşlarımıza hain saldırıda bulunan FETÖ karşısında büyük bir kahramanlık örneği sergileyerek hain darbe girişimine karşı duran Aziz Milletimiz, canı pahasına inancına, ülkesine, devletine, demokrasisine, geleceğine ve egemenliğine sahip çıkmıştır.

Geçmişten günümüze bu yüce milleti bölmek, parçalamak, yıkmak isteyen iç ve dış mihraklara karşı; kahramanlık mücadelesinin en güzel örneğini sergileyen Konya halkı da, bu zorlu süreçte ülkesine, milletine, demokrasisine ve geleceğine sahip çıkmıştır.

Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne, milletimizin birliğine ve huzuruna yönelik yapılan bu alçakça girişimler hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Devletimiz ve aziz milletimiz, bütün terör örgütlerine karşı mücadelesini artan bir kararlılıkla sürdürecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.