Konya Valisi Özkan ve GSİM Müdürü Şahin AFAD deprem farkındalık ve eğitim çadırını ziyaret eti

Konya Valisi Özkan ve GSİM Müdürü Şahin AFAD deprem farkındalık ve eğitim çadırını ziyaret eti

Konya Valisi Vahdettin Özkan ve Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin, Konya AFAD tarafından “2021 Afet Eğitim Yılı” çerçevesinde kurulan deprem farkındalık ve eğitim çadırını ziyaret ederek, sporcular ve gönüllü gençlerle bir araya geldi

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin, Konya AFAD tarafından “2021 Afet Eğitim Yılı” çerçevesinde Kayalı Park meydanında kurulan deprem farkındalık ve eğitim çadırını ziyaret ederek, sporcular ve gönüllü gençlerle buluştu

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin, Konya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından “2021 Afet Eğitim Yılı” çerçevesinde Kayalı Park meydanında Konya Valisi Vahdettin Özkan ve protokolün katılımıyla açılışı yapılan deprem farkındalık ve eğitim çadırını ziyaret etti.

afa.jpg

Çadırda Tohm Sporcuları, Gençlik Liderleri, Sosyal Uyum personelleri ve gönüllü gençlik liderleri “Bende Gönüllüyüm, Bende Varım” sloganıyla katılım sağlayarak çeşitlik farkındalık eğitimleri gerçekleştirdi.

afaa.jpg

Eğitim çadırında AFAD eğitim uzmanları ve gönüllüler tarafından Afet Farkındalık Eğitimleri veriliyor. Ayrıca çadırda yer alan fotoğraf sergisinde Türkiye'de yaşanmış büyük ölçekli depremlerin kurtarma çalışmaları ve deprem sonrası fotoğrafları sergilendi.

afaaa.jpg

afad.jpg

aff.jpg

affff.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.