Konya Valisi Özkan ve Başkan Altay'dan Derebucak ziyareti

Konya Valisi Özkan ve Başkan Altay'dan Derebucak ziyareti

Konya Valisi Vahdettin Özkan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Derebucak ilçesini ziyaret ederek devam eden kamu yatırımları hakkında bilgi aldı, vatandaşlara koronavirüs tedbilerine uymaları uyarısında bulundu

Konya Valisi Vahdettin Özkan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Derebucak Kaymakam Vekili Hamza Selçuk ile Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa'yı ziyaret ederek, ilçe faaliyetleri ve devam eden kamu yatırımları hakkında bilgi aldı.

derebucak-13.jpeg


Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı ziyaretinin ardından İlçemizde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Vali Özkan ve Başkan Altay, esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

derebucak-4.jpeg


Koronavirus (Covid 19 ) salgını nedeniyle vatandaşlara, mesafe kurallarına uymaları ve maske takmaları konusunda uyarılarda bulunan Vali Özkan, sosyal mesafe, temizlik ve maske kurallarına uyan vatandaşlarımıza da teşekkür etti.

derebucak-5.jpeg

derebucak-7.jpeg

derebucak-18.jpeg

derebucak-16.jpeg

derebucak-1.jpeg

derebucak-10.jpeg

derebucak-6.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.