Konya Valisi Özkan koronavirüs tedavisi veren hastaneleri denetledi

Konya Valisi Özkan koronavirüs tedavisi veren hastaneleri denetledi

Konya Valisi Vahdettin Özkan ve Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç koronavirüs tedavisi veren hastaneleri ziyaret ederek sağlık hizmetlerini yerinde hekimler ve yöneticilerle değerlendirdi

Konya Valisi Vahdettin Özkan ve Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç sağlık hizmetlerini yerinde hekimler ve yöneticilerle değerlendirdi.

Konya Valisi Vahdettin Özkan Konya Eğitim Araştırma Hastanesini de ziyaret ederek, tedavi gören hastaların durumları ve hizmete sunulan yeni cihazlar hakkında bilgi edindi. 

Sağlık sektörü dışından sağlık birimlerine verilen ve verilecek olan araç-personel durumlarının da değerlendirildiği ziyaretlerde Vali Özkan, pandemi sürecinde üstün fedakârlıklarla görev yapan sağlık personeline hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

00.jpg

Tedavi gören hastalara acil sifalar dileyen Vali Özkan, “Konyalı vatandaşlarımıza daha iyi hizmet için sağlık çalışanlarımız var gücüyle ve büyük fedakarlıklarla çalışıyor” diyerek salgın tehlikesine vurgu yaptı.

eg-1.jpeg

Hekimler ve sağlık çalışanlarına minnet ve şükran duyduklarını belirten Vali Özkan, salgınla mücadelede toplumun her kesimine ve kişisine büyük görev düştüğünü ifade etti.

se.jpg

Etiketler :