Konya Valisi Özkan Genç MÜSİAD 50. Genel İdare Kurulu Gala Programına katıldı

Konya Valisi Özkan Genç MÜSİAD 50. Genel İdare Kurulu Gala Programına katıldı

Konya Valisi Vahdettin Özkan, Genç MÜSİAD Konya Şubesinin ev sahipliğinde düzenlenen Genç MÜSİAD 50. Genel İdare Kurulu gala programına katıldı.

Genç MÜSİAD 50. Genel İdare Kurulu toplantısının Konya'da yapılıyor olmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Konya Valisi Vahdettin Özkan, "MÜSİAD, memleketimizin kalkınması ile ilgili bütün işlemlerin çok iyi bir şekilde analiz edilerek süreçleri başlatan bir sivil toplum kuruluşu olarak karşımıza çıkıyor. MÜSİAD’ın, birikimlerimizi gençler ile bir adım daha ileri götürme kararlılığını da görmüş oluyoruz. Bu birikimin gelecek nesillere aktarılması çok önemsenmelidir. Devletimizin, insanlarımızın önemli bir beklentisi de sağlıklı bireylerin yetişmesidir. Sağlıklı bir toplumun inşa edilmesi yönünde bu birikimin sürdürülebilirliği çok önemli. Bu tür sivil toplum kuruluşları da bu anlamda çok büyük adımlar atmakta ve insanın kendisini, çevresini ve toplumu bilmesi, dünyayı okuması ve kurumsal olarak değerlerimize, bireysel olarak da görevlerimize sahip çıkmaya yardımcı olmaktadır" dedi.

musiad-2.jpg

Hedeflerin net olarak ortaya konulması, sonuç odaklı adımların atılması, iyi bir dayanışma ve birikimlerin paylaşılmasının gelişim açısından çok önemli olduğuna vurgu yapan Vali Vahdettin Özkan, "Tarım ve sanayileşme açısından her geçen gün gelişme kazanan Konya'mızda, sivil toplum kuruluşları vasıtasıyla kültürel ve manevi değerlerimizin nesilden nesile aktarılmasının da birliğimizin harcı olduğu malumunuz. Siz değerli gençler de en büyük motivasyon kaynağımızsınız. Siz gençlerimize ve Genç MÜSİAD'a çok güveniyoruz. Bu toplantının çıktıları itibarıyla memleketin kalkınmasına vesile olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

musiad-3.jpg

Programa Vali Vahdettin Özkan’ın yanı sıra; Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Uzbaş, Genç MÜSİAD Genel Başkanı Cahit Ertemel, MÜSİAD Konya Şube Başkanı M. Hilmi Kağnıcı, Genç MÜSİAD Konya Şube Başkanı M. Yasin Yarar, protokol üyeleri ve Genç MÜSİAD üyeleri katıldı.

musiad-4.jpg

musiad-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.