Konya Valisi Özkan Doğanhisar'da

Konya Valisi Özkan Doğanhisar'da

Konya Valisi Vahdettin Özkan, Doğanhisar ilçesini ziyaret ederek İlçe Kaymakamlığında düzenlenen değerlendirme toplantısına katıldı. Ardından Doğanhisar Belediye Başkanı Süleyman Pekmez’i ziyaret eden Özkan, çalışmalarla ilgili bilgi aldı

Konya Valisi Vahdettin Özkan, Doğanhisar Kaymakamı Anıl Adıgüzel’i ziyaret ederek, ilçe faaliyetleri ve devam eden kamu yatırımları hakkında bilgiler aldı.

Doğanhisar Kaymakamlığı toplantı salonunda Vali Vahdettin Özkan başkanlığında; İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, kurum amirleri, yatırım kurumları yetkililerinin katılımıyla İlçe ile ilgili değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Resim

Toplantıda; İlçemizin ekonomik durumu ve potansiyeli, İlçemizin pandemi durumu, Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) tarafından hazırlanan Kırsal Kalkınma Proje Setlerinin incelenmesi ve çalışılması, tarımsal verimlilik, bitkisel üretim, hayvansal üretim, kırsal turizm konularında Tarım Ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) noktasında çalışma yapılması, zararlı madde bağımlılığı ile mücadele, İl Afet Müdahale Planının ilçe düzeyinde hazırlanması, gıda sağlığı ve güvenliği konusundaki çalışmalar istişare edildi.

Resim

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Doğanhisar Belediye Başkanı Süleyman Pekmez’i ziyaret eden Vali Özkan, ilçeye yapılan mahalli müşterek ihtiyaçlar ve hizmetler ile ilgili bilgi aldı.

vaaa.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.