Konya Valisi Özkan Beyşehir'de

Konya Valisi Özkan Beyşehir'de

Konya Valisi Vahdettin Özkan, Beyşehir ilçesinde kamu kurumları ve esnafı ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Vali Özkan, milli mücadele döneminde Beyşehir Kuvayı Milliye Karargahı olarak kullanılan Süleyman Efendi Konağı'nı da gezdi

Konya Valisi Vahdettin Özkan, Beyşehir ilçesinde incelemelerde bulundu.

Vali Özkan, Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü, Beyşehir Adliyesi, Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ve Beyşehir Kaymakamlığını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

b.jpg

Vali Özkan, Beyşehir Kaymakamlığı toplantı salonunda ilçe ile ilgili değerlendirme toplantısı yaptı.

bey10.jpg

Toplantıda, Beyşehir Organize Sanayi Bölgesi'nin faaliyetleri, ilçenin ekonomik durumu ve potansiyeli, kırsal kalkınma projeleri, kırsal turizmin geliştirilmesi, Beyşehir Gölü'nün çevresel ve güvenlik yönünden korunması açısından yapılacak çalışmalar, pandemi durumu, devam eden kamu ve özel sektör yatırımları değerlendirilerek, istihdamın artırılması için yapılması gereken çalışmalar istişare edildi.

bey11.jpg

Vali Özkan, milli mücadele döneminde Beyşehir Kuvayı Milliye Karargahı olarak kullanılan Süleyman Efendi Konağı'nda da incelemelerde bulundu.

bey13.jpg

Konağın mimari yapısı hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Özkan, Konya Valiliği ve Beyşehir Kaymakamlığı'nın koordinesi ile konağın restore edilmesi için çalışmalara başlanılacağını ifade etti.

bey6.jpg

Vali Özkan, kamu kurumları ziyareti ve toplantı sonrasında ilçede faaliyet gösteren esnaf ile de bir araya gelerek, sohbet edip, hayırlı kazanç dileğinde bulundu.

bey5.jpg

Vali Özkan’ın ilçedeki gezi, inceleme ve ziyaretlerine Konya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ve Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir ile Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Tuba Ersöz de eşlik etti.

bey14.jpgbey16.jpg

beytoplanti3.jpgbey2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.