Konya Valiliği'nden son dakika uyarısı! Cumartesi sert esecek

Konya Valiliği'nden son dakika uyarısı! Cumartesi sert esecek

Konya Valiliği'nden son dakika kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı! Valilik, yarın beklenen sabahtan itibaren kuvvetli rüzgar ve fırtınaya dikkat çekerek, vatandaşları çatı uçması, ağaç veya direklerin devrilmesi, ulaşımda aksama gibi risklere karşı uyardı

Konya Valiliği son dakika kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı! Meteorolojinin son tahminlerini paylaşan Valilik, 11 Haziran Cumartesi günü (yarın) sabah saatlerinden itibaren güney yönlerden eklenen kuvvetli rüzgar ve fırtınaya dikkat çekerek, çatı uçması, ağaç veya direklerin devrilmesi, ulaşımda aksama gibi risklere karşı vatandaşları uyardı.

Meteorolojinin tahminlerine göre yarın sabah 08:00 saatlerinden itibaren Konya'da kuvvetli rüzgar ve saatte 70-80 kilometre hızda fırtına bekleniyor. Konya'daki kuvvetli rüzgar ve fırtınanın gece 22.00'ye kadar devam edeceği tahmin ediliyor.

METEOROLOJİK UYARI!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü Konya 8. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda, "11 Haziran Cumartesi günü sabah saatlerinden itibaren rüzgarın Konya ve Karaman çevrelerinde güney yönlerden kuvvetli 70-80 km/saat ve yer yer kısa süreli fırtına 70-80 kilometre/saat şeklinde esmesi beklendiğinden, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

KONYA'DA HAVA NASIL OLACAK?

Konya için hava durumu tahminleri güncellendi. Meteoroloji verilerine göre Konya'da 11 Haziran Cumartesi günü hava bulutlu sıcaklık 17-31 derece aralığında olacak. Tahminlere göre Cumartesi günü yağış bölgesel olarak düşebilecek. 12 Haziran Pazar gününden itibaren yenşden etkili olmaya başlayacağı kentte gök gürültülü sağanak yağışların 15 Haziran Çarşamba gününe kadar etkili olması bekleniyor.

KONYA 10 HAZİRAN CUMA SAATLİK VE 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU:

144.jpg

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.