Konya Valiliği'nden son dakika uyarısı! Ani sel, su baskını, yıldırım risklerine dikkat!

Konya Valiliği'nden son dakika uyarısı! Ani sel, su baskını, yıldırım risklerine dikkat!

Konya Valiliği son dakika kuvvetli sağanak uyarısı! Valilik uyarısında "Ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi oluşması muhtemel risklere karşı vatandaşlarımızın tedbirli ve dikkatli olması önem arz etmektedir" denildi

Konya Valiliği Meteoroloji Konya 8. Bölge Müdürlüğü'nün meteorolojik uyarısını sosyal medya hesabından duyurarak, "Yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlara dikkat! Ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi oluşması muhtemel risklere karşı vatandaşlarımızın tedbirli ve dikkatli olması önem arz etmektedir" uyarısında bulundu.

Konya'da yağış tahminleri güncellendi. Buna göre bugün öğlen 12:00'dan itibaren saat 23:00'a kadar sürecek yağışlar yerel olarak düşecek..

Konya Valiliği'nin paylaştığı meteorolojik uyarılarda şu ifadeler kullanıldı:

Yapılan son değerlendirmelere göre; 8 Haziran 2022 Çarşamba günü öğle saatlerinden itibaren bölgemiz Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde genelinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, hortum oluşma riski, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.