Konya Valiliği'nden Meram Nüfus Müdürlüğü açıklaması! Pazartesi başlıyor

Konya Valiliği'nden Meram Nüfus Müdürlüğü açıklaması! Pazartesi başlıyor

Konya Valiliği, Meram Nüfus Müdürlüğü'nün konsept nüfus müdürlüğü projesi kapsamında hazırlanan yeni yüzü ile 28 Ağustos Pazartesi günü itibariyle Azerbaycan Caddesindeki Meram Kaymakamlığı Hükümet Konağı binasında hizmet vermeye başlayacağını duyurdu

Konya Valiliği, Meram İlçe Nüfus Müdürlüğü'nün İçişleri Bakanlığının ülke genelinde uygulamaya koyduğu konsept nüfus müdürlüğü projesi kapsamında hazırlanan yeni yüzü ile 28 Ağustos Pazartesi günü itibariyle Havzan Mahallesi Azerbaycan Caddesindeki Meram Kaymakamlığı Hükümet Konağı binasında hizmet vermeye başlayacağını açıkladı.

Konya Valiliği'nden yapılan duyuruda şu ifadeler kullanıldı:

İlimiz Meram İlçe Nüfus Müdürlüğü, vatandaşlarımızın daha ferah ve modern bir ortamda hizmet almalarını sağlamak amacıyla, Bakanlığımızın ülke genelinde uygulamaya koyduğu konsept nüfus müdürlüğü projesi kapsamında hazırlanan yeni yüzü ile; Havzan Mah. Azerbaycan Cad. No:68 adresinde yapılan Meram Kaymakamlığı Hükümet Konağı binasında, 28.08.2023 Pazartesi gününden itibaren hizmet vermeye başlayacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

meram-kaymakamligi.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.