Konya Valiliği'nden kezzaplı saldırı açıklaması: Devletimiz Yusuf İsmail Candan’ın yanındadır

Konya Valiliği'nden kezzaplı saldırı açıklaması: Devletimiz Yusuf İsmail Candan’ın yanındadır

Konya Valiliği, iddiaya göre kendisinden para isteyen Suriyelilerin kezzaplı saldırısına uğrayan ve görüntüsü sosyal medyada paylaşılınca tepkilerin büyüdüğü Yusuf İsmail Candan hakkında son dakika açıklamasında bulundu

Konya’da iddialara göre Suriyeli bir grup, parkta oynayan Yusuf İsmail Candan'ın yanına giderek ve 20 lira istedi. Çocuğun parayı vermeyi reddetmesi üzerine Suriyeli gruptan bir kişi, çocuğun ensesine ve yüzüne kezzap attı.

Yaralanan çocuğun ailesi şikayetçi olurken, şikayeti duyan Suriyeli ailenin, bu kez çocuğun ailesini kezzapla tehdit ettiği iddia edildi.

DEVLETİMİZ AİLENİN YANINDA

Konya Valiliği'nden konuyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Valilik açıklamasında Yusuf İsmail Candan'ın tedavisinin Konya Şehir Hastanesi'nde devam ettiği belirtilerek, çocuğun hukuki ve sosyal haklarının korunarak takip edildiği, devletin ailenin yanında olduğu vurgulandı.

Konya Valiliği'nden yapılan açıklama şöyle:

Bazı basın – yayın organları ve sosyal medya hesaplarında paylaşılan İlimiz Meram İlçesinde, 05.06.2022 günü çocuklar arasında meydana gelen müessif olayda yaralanan yavrumuz Yusuf İsmail Candan’a Allah’tan şifa diliyoruz.

Şehir Hastanesi'nde ilk günden beri tedavisi devam eden yavrumuzun ileri tedavisi için gerekli tüm hususlar aile ile birlikte titizlikle takip edilmektedir.

Yavrumuzun hukuki ve sosyal hakları, ilgili birimlerimizce korunmakta ve takip edilmektedir. İhtiyaç duyulan her konuda devletimiz; yavrumuzun ve ailesinin yanındadır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum