Konya Valiliği yeni alınan kararı yayınladı

Konya Valiliği yeni alınan kararı yayınladı

Konya İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, Vali Vahdettin Özkan başkanlığında toplandı. Koronavirüs ile mücadele kapsamında yeni kararlar aldı.

Konya İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan kararlar şu şekilde: 

Gelinen aşamada vatandaşlarımızın yemek, gıda ve diğer ihtiyaçlarının online sipariş suretiyle karşılanmasının bu tür iş yerlerinde ertesi günlerde oluşacak yoğunluk kaynaklı bulaşma riskini azaltacağı değerlendirildiğinden online yemek ve market sipariş firmalarının hafta içi ve hafta sonları fark etmeksizin 10.00/24.00 saatleri arasında çalışabilmelerinin uygun olacağına,

Yukarıda belirtilen esaslar doğrultusunda uygulamada herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesine ve mağduriyete neden olunmamasına,

Alınan kararlara uymayanlara Umumi Hıfzıssıhha Kanununun ilgili maddeleri gereğince idari işlem tesis edilmesine ve konusu suç teşkil eden davranışlara ilişkin Türk Ceza Kanununun 195 inci maddesi kapsamında gerekli adli işlemlerin başlatılmasına karar verilmiştir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.