Konya Valiliği uyarıları yineledi! O saatlere dikkat! Kar yağışı çok güçlü geliyor

Konya Valiliği uyarıları yineledi! O saatlere dikkat! Kar yağışı çok güçlü geliyor

Meteoroloji İşleri Konya'ya kar yağacağı tahminlerini yineledi. 1 buçuk gün sürmesi beklenen yağışlar nedeniyle yaşanabilecek aksamalara karşı dikkatli olunması istendi.

Konya Valiliği vatandaşları yağacak karla ilgili tekrar uyardı. Yapılan uyarıda yaşanacak olumsuzluklara karşı dikkatli olunması istendi.

Yapılan uyarıda şu cümleler kullanıldı:

Yapılan son değerlendirmelere göre 22.01.2022 Cumartesi ilk saatlerden itibaren Konya ve Karaman çevrelerinde gerçekleşecek olan kar yağışlarının yer yer kuvvetli; Konya ve Karaman'ın güney ve batısı ile Antalya'yı Konya'ya, Karaman'ı Mersin'e bağlayan karayolu ve geçitlerde yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.

Kar yağışlarının oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, buzlanma, tipi, çığ, yağış anında kuvvetli rüzgar ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Başlama saati 22.01.2022 00:00, bitiş saati 23.01.2022 06:00.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.