Konya Uluslararası Konya Mistik Müzik Festivali'nde Adolat İsmailova rüzgarı

Konya Uluslararası Konya Mistik Müzik Festivali'nde Adolat İsmailova rüzgarı

Bu yıl 19. kez düzenlenen ve Türkiye Kültür Yolu Festivalleri çatısı altında gerçeklen Uluslararası Konya Mistik Müzik Festivali'nin 6’ncı günü Özbek Müzisyen Adolat İsmailova ile tamamladı

Dünyanın en saygın etkinliklerinden biri olma özelliği taşıyan Uluslararası Konya Mistik Festivali mistik müziğe gönül vermiş müzisyenleri sevenleri ile buluşturmaya devam ediyor.

Özbek müzisyen Adolat İsmailova, dünyanın birbirinden farklı noktalarından mistik müziklerin buluşma noktası olan festivalin 6’ncı gününde seyirciyle buluşan isim oldu. Mevlana Meydanı’nda sergilenen Zakiran Nevbe Topluluğu’nun gösterisi de seyircilerden tam not aldı.

Büyüleyici Hint müziği ile mistik bir yolculuğa hazır mısınız?

Sufi ve Klasik Hintli bir vokalist, besteci, söz yazarı, bilgin ve öğretmen olan Dhruv Sangari, 28 Eylül’de Selçuklu Kongre Merkezi’nde konser verecek. Bu yıl Mistik Müzik Festivali’nin konuğu olan Dhruv Sangari, Hindistan kıtasında yaygın olan Sufi müziğinin (Kavvalî) genç üstadlarından biridir. Kapsamlı bir restorasyonun ardından şehrin kültür ve sanat merkezi olanTantavi Han’da 28 Eylül’de yapılacak İstanbul Anadolu Medeniyetleri Müzik Topluluğu’nun “İnançların Dili” konseriyle farklı din ve inançların müzikleri aynı sahneden yükselecek.

mff.jpgmmff.jpgmmfff.jpgmmfffff.jpgmmmf.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler