Konya Ülkü Ocakları Karatay Belediye Başkanı Kılca’yı ziyaret etti

Konya Ülkü Ocakları Karatay Belediye Başkanı Kılca’yı ziyaret etti

'Birlik ve beraberliğin tam zamanı' sloganı ile ziyaretlerini sürdüren Konya Ülkü Ocakları Başkanı Yusuf Kasım Akta, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’yı makamında ziyaret etti

Konya Ülkü ocakları Başkanı Yusuf Kasım Akta ve yönetim kurulu üyeleri Karatay İlçe Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Birlik ve Beraberliğin tam zaman sloganı ile ziyaretlerini sürdüren Konya Ülkü Ocakları Başkanı Yusuf Kasım Akta, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’yı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Konya Ülkü Ocaklarının çalışmalar hakkında bilgi veren ve Belediyenin çalışmaları hakkında edinen Konya Ülkü Ocakları Başkanı Yusuf Kasım Akta, “Ziyaretimizde Karatay Belediye Başkanımız Hasan Kılca’nın misafirperverlikleri için ve nazik hediyeleri için teşekkür ederiz” dedi.

kilcaa.jpg

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, "Konya Ülkü Ocakları Başkanı Yusuf Kasım Akta ve yönetim kurulu üyeleri belediyemize yaptıkları nezaket ziyareti bizleri mutlu etmiştir. Başkan Akta ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret günün anısına çektirilen toplu fotoğraf ile son buldu.

Etiketler :